biografie

Mijn naam is Chrissie van Haeringen. Sinds juli 2017 bestaat Back2Earth, mijn praktijk in de natuurgeneeskunde. Daarmee is mijn grootste DROOM werkelijkheid geworden! Ik zie het als mijn ‘levenstaak’ om ‘the world a better place’ te maken door er te ZIJN voor mijn medemens, door ‘n luisterend oor en een helpende hand te bieden, daar waar mensen klem lopen of het leven hen zwaar valt, om weer verder te kunnen, hun eigen kracht te herwinnen en hun balans terug te vinden -> ik zet hiertoe met succes de CORE-methode in.

chrissie

Naast mijn werk als natuurgeneeskundig therapeut ben ik ruim dertig jaar met gigantisch veel plezier werkzaam geweest als senior purser bij onze nationale luchtvaartmaatschappij. Ik ben de trotse moeder van vijf práchtige zonen uit twee inmiddels ontbonden huwelijken. In 2015 ontmoette ik de liefde van mijn leven en sindsdien heb ik een relatie met en ben ik nog steeds hevig in love met de MAN die mijn leven compleet maakt!